A A A K K K

Про затвердження Порядку проведення конкурсів з продажу акцій (часток, паїв), що належать державі у майні юридичних осіб

№ 2694 від 4 жовтня 2005 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

05.10.2005м. КиївN 2694

Про затвердження Порядку проведення конкурсів з продажу акцій (часток, паїв), що належать державі у майні юридичних осіб

Відповідно до Закону України "Про формування конкурентних засад у процесі приватизації акцій (часток, паїв), що належать державі у майні юридичних осіб"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок проведення конкурсів з продажу акцій (часток, паїв), що належать державі у майні юридичних осіб (додається).

2. Департаменту міждержавних майнових відносин та спільних підприємств (Курлов О.В.) подати цей наказ в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Департаменту міждержавних майнових відносин та спільних підприємств (Курлов О.В.) у десятиденний строк після державної реєстрації цього наказу забезпечити його публікацію у "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію" та додатку до бюлетеня - газеті "Відомості приватизації".

4. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю (Гриненко А.С.) у десятиденний строк після державної реєстрації цього наказу забезпечити його розміщення на web-сторінці Фонду державного майна України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду державного майна України Петрова В.М.

Голова ФондуВ. Семенюк
ПОГОДЖЕНО 
Голова Антимонопольного комітету УкраїниО. Костусєв

Завантажити Додаток