A A A K K K

Про результати оцінки виконання функцій з управління корпоративними правами держави

№ 397 від 3 квітня 2008 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 4 квітня 2008 рокуN 397

Про результати оцінки виконання функцій з управління корпоративними правами держави

На виконання Закону України "Про управління об'єктами державної власності" та наказу Фонду від 29.01.2008 N 121 "Щодо Основних критеріїв оцінки виконання державними службовцями функцій з управління корпоративними правами держави" наказую:

1. Затвердити Результати оцінки виконання функцій з управління корпоративними правами держави представниками держави - працівниками центрального апарату Фонду в наглядових радах господарських товариств, державна частка у статутному капіталі яких перевищує 50 відсотків, за 2007 рік (додаток 1), та Результати оцінки виконання функцій з управління корпоративними правами держави представниками держави - працівниками регіональних відділень Фонду в наглядових радах господарських товариств, державна частка у статутному капіталі яких перевищує 50 відсотків, за 2007 рік (додаток 2).

2. Відповідальним представникам держави в наглядових радах господарських товариств, діяльність яких визнана задовільною та неефективною, вжити заходів щодо підвищення якості виконання функцій з управління корпоративними правами держави.

3. Директорам департаментів та начальникам регіональних відділень, в яких працюють відповідальні представники держави та діяльність яких визнана задовільною та неефективною, звернути увагу на недостатній контроль за ефективністю виконання функцій з управління корпоративними правами держави та вжити негайних заходів щодо покращення результатів такої діяльності.

4. Департаменту з питань корпоративних відносин довести цей наказ до відома відповідальних представників держави в наглядових радах господарських товариств, державна частка у статутному капіталі яких перевищує 50 відсотків.

5. Департаменту обліку корпоративних прав держави забезпечити опублікування цього наказу в оперативному додатку до Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію - газеті "Відомості приватизації".

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Заступник Голови ФондуС. Лєдомська


Завантажити Додатки