A A A K K K

Про затвердження Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою

№ 1420 від 28 вересня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

29.09.2011Київ№ 1420

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 19 жовтня 2011 за № 1210/19948

Про затвердження Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою

Відповідно до вимог пункту 5 Порядку продажу об'єктів, що підлягають приватизації, разом із земельними ділянками державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2009 № 689, з метою удосконалення порядку залучення виконавців робіт із землеустрою на конкурентних засадах

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою (додається).

2. Управлінню з питань земельних відносин:

забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та його опублікування в "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію";

у двотижневий строк з дня державної реєстрації підготувати накази про затвердження персонального складу конкурсної комісії Фонду державного майна України та персонального складу робочої групи, що утворюються відповідно до вказаного Положення.

3. Керівникам регіональних відділень Фонду державного майна України у двотижневий строк з дня державної реєстрації затвердити персональний склад конкурсних комісій та персональний склад робочих груп, що утворюються відповідно до вказаного Положення.

4. Департаменту офіційних друкованих видань та міжнародної інтеграції забезпечувати публікування інформації щодо конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою в додатку до "Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію" - газеті "Відомості приватизації".

5. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю:

у десятиденний строк з дня державної реєстрації цього наказу забезпечити його розміщення на веб-сайті Фонду державного майна України;

по мірі надходження інформації про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою забезпечувати її розміщення на веб-сайті Фонду державного майна України.

6. Цей наказ набирає чинності через десять днів після його державної реєстрації в Міністерстві юстиції України, але не раніше дня його офіційного опублікування.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

Голова ФондуО. Рябченко
Завантажити Додаток