A A A K K K

Про внесення змін до Порядку погодження органами приватизації умов договорів застави майна

№ 43 від 15 січня 2006 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

16.01.2006м. КиївN 43

Про внесення змін до Порядку погодження органами приватизації умов договорів застави майна

Відповідно до Закону України від 6 вересня 2005 року N 2801- IV "Про внесення змін до деяких законів"

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до Порядку погодження органами приватизації умов договорів застави майна, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 6 лютого 2001 року N163 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 лютого 2001 року за N171/5362:

абзац десятий пункту 2.2 викласти у такій редакції: " - перелік майна, яке передається в заставу, із зазначенням таких даних: балансова вартість, рік будівництва або випуску, місцезнаходження, стисла характеристика, балансова (залишкова) вартість, оцінка предмета застави відповідно до законодавства." 2. Департаменту з питань корпоративних відносин забезпечити подання цього наказу на реєстрацію в Міністерство юстиції України.

3. Департаменту з питань корпоративних відносин забезпечити подання зазначеного наказу для опублікування в "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію", додатку-газеті "Відомості приватизації", а також доведення наказу до відома Фонду майна АР Крим та регіональних відділень Фонду.

4. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю забезпечити розміщення цього наказу на офіційному інформаційному сервері Фонду.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Голови Фонду В.Петрова.

Голова ФондуВ.Семенюк