A A A K K K

Щодо передачі творчих майстерень Київської організації НСХУ у власність Національної спілки художників України

№ 1467 від 9 жовтня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

10.10.2011Київ№1467

Щодо передачі творчих майстерень Київської організації НСХУ у власність Національної спілки художників України

На виконання Закону України "Про професійних творчих працівників та творчі спілки", постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.98 № 1058 "Про передачу нерухомого майна творчим спілкам" та згідно з Порядком передачі нерухомого майна у власність творчим спілкам, затвердженим спільним наказом Міністерства економіки України, Фонду державного майна України та Міністерства юстиції України від 18.08.98 № 110/1639/45/5,

НАКАЗУЮ:

1. Заступнику Голови Фонду Є. Григоренку затвердити Акти щодо належності творчих майстерень Київського творчо-виробничого об'єднання "Художник" Художнього фонду УРСР (творчі майстерні Київської організації Національної спілки художників України), які розташовані за адресами: м. Київ, вул. Горького, 90/92; вул. Прирічна, 5; вул. Героїв Сталінграда, 44-а; вул. Героїв Сталінграда, 44-б, Національній спілці художників України, підготовлені комісією по передачі нерухомого майна у власність Національної спілки художників України (Акти щодо належності зазначених об'єктів додаються).

2. Департаменту розпорядження державним майном (В.Федоров) разом з Юридичним Департаментом (С. Пушкар), на підставі вищезазначених актів щодо належності, в тижневий термін підготувати для підписання та надати керівництву Фонду державного майна України свідоцтва про право власності Національної спілки художників України на вищезазначені об'єкти, а також акти приймання-передачі цих об'єктів у власність Національній спілці художників України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

Голова ФондуО. Рябченко