A A A K K K

Щодо впорядкування продажу об'єктів груп А, Д, Ж та Е

№ 94 від 16 січня 2005 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

17.01.2005 м. КиївN 94

Щодо впорядкування продажу об'єктів груп А, Д, Ж та Е

З метою впорядкування продажу об'єктів груп А, Д, Ж та Е на виконання Постанови Верховної Ради України від 13 січня 2005 року N 2349-IV "Про тимчасові обмеження у сфері приватизації" та наказу ФДМУ від 13.01.2005 N 85 "Щодо тимчасового призупинення процесів приватизації"

НАКАЗУЮ:

1. Начальникам регіональних відділень ФДМУ, Голові Фонду майна АРК, директору Департаменту продажу цілісних майнових комплексів та активів підприємств до відміни наказу ФДМУ від 13.01.2005 N 85 "Щодо тимчасового призупинення процесів приватизації" зупинити затвердження рішень з питань приватизації, а саме: прийняття заяв про включення об'єкта до переліку об'єктів, що підлягають приватизації; включення до відповідних переліків об'єктів, що підлягають приватизації, виключення та внесення змін до них; прийняття рішень про приватизацію; затвердження складів інвентаризаційних комісій та результатів інвентаризації майна;

підписання актів обстеження будівельних майданчиків; затвердження складів конкурсних комісій; проведення аукціонів, конкурсів; затвердження умов продажу; затвердження протоколів засідань конкурсних комісій; публікацію інформаційних повідомлень про проведення аукціонів, конкурсів та продажу шляхом викупу; затвердження результатів проведення аукціонів, конкурсів; підписання договорів купівлі-продажу та актів приймання-передачі.

2. Начальникам регіональних відділень ФДМУ, Голові Фонду майна АРК, директору Департаменту продажу цілісних майнових комплексів та активів підприємств здійснювати приймання заяв для участі в аукціонах, конкурсах, згідно з опублікованими в газеті "Відомості приватизації" інформаціями про продаж цих об'єктів. Подальші дії щодо приватизації таких об'єктів здійснювати після відміни наказу ФДМУ від 13.01.2005 N 85 "Щодо тимчасового призупинення процесів приватизації".

3. Відповідальність за виконання наказу покласти на начальників регіональних відділень ФДМУ, Голову Фонду майна АРК, директора Департаменту продажу цілісних майнових комплексів та активів підприємств.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Фонду Лєдомську С. Ю.

Голова ФондуМ. ЧЕЧЕТОВ