A A A K K K

Про перелік інформації, доступ до якої є обмеженим

№ 861 від 7 червня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

08.06.2011Київ№ 861

Про перелік інформації, доступ до якої є обмеженим

З метою забезпечення безумовного виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" від 13.01.2011 №2939-VI та на виконання п.п. 9 п.2 Указу Президента України від 5 травня 2011 року № 547/2011

НАКАЗУЮ:

1. Керуватись переліком відомостей, які містять конфіденційну інформацію Фонду державного майна України, що є власністю держави і яким надається гриф обмеження доступу "Для службового користування", який схвалений рішенням (Актом) Експертної комісії з питань державної таємниці центрального апарату Фонду державного майна України від 31.05.2011 №8 та затверджений Головою Фонду від 01.06.2011.

2. Встановити, що до конфіденційної належить інформація, доступ до якої обмежено фізичною або юридичною особою, крім суб'єктів владних повноважень, яка може поширюватися у визначеному ними порядку за їхнім бажанням відповідно до передбачених ними умов і лише за згодою осіб, які обмежили доступ до цієї інформації.

3. Встановити, що до службової інформації належить інформація, що міститься в документах, які становлять внутрішньовідомчу службову кореспонденцію, доповідні записки, рекомендації, та інші документи, якщо вони пов'язані з розробкою напряму з діяльності або здійсненням контрольних, наглядових функцій Фонду державного майна України, і передують публічному обговоренню та/або прийняттю рішень (додаток ).

4. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю забезпечити розміщення Наказу в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України.
5. Регіональним відділенням Фонду діяти відповідно до цього Наказу.

6. Контроль за виконання Наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

Голова ФондуО. Рябченко
Завантажити Додаток