A A A K K K

Про визнання таким, що втратив чинність наказу Фонду державного майна України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 17.01. 97 р. N 62/10...

№ 474 від 11 березня 2004 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

Н А К А З

м. Київ

12.03. 2004N 474

Про визнання таким, що втратив чинність наказу Фонду державного майна України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 17.01. 97 р. N 62/10 "Про затвердження Порядку здійснення інвестиційним фондом або інвестиційною компанією додаткової емісії інвестиційних сертифікатів у 50-разовому розмірі до обсягу прийнятих для розміщення приватизаційних паперів"

У зв'язку із завершенням сертифікатної приватизації та обігу приватизаційних паперів, що встановлено Законом України "Про державну програму приватизації" від 12.02.98 р. N 124/98-ВР,

Н А К А З У Ю :

1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 17.01.97 р. N 62/10 "Про затвердження Порядку здійснення інвестиційним фондом або інвестиційною компанією додаткової емісії інвестиційних сертифікатів у 50-разовому розмірі до обсягу прийнятих для розміщення приватизаційних паперів", зареєстрований у міністерстві юстиції України 5 березня 1997 р. за N 59/1863.

2. Департаменту стратегії індивідуальної приватизації (І.Білоцерковець) в установленому законодавством порядку забезпечити подання на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України цього наказу.

3. Департаменту стратегії індивідуальної приватизації (І.Білоцерковець) у десятиденний строк з дня державної реєстрації цього наказу забезпечити його публікацію у газеті "Відомості приватизації" та Державному інформаційному бюлетені "Про приватизацію".

4. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України, засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю (А.Гриненко) у десятиденний строк з дня державної реєстрації цього наказу забезпечити його розміщення на Web-сторінці Фонду.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України Л.Кальніченка.

Голова ФондуМ. Чечетов