A A A K K K

Щодо анулювання сертифікатів суб'єктів оціночної діяльності

№ 458 від 29 березня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.03.2011Київ№ 458

Щодо анулювання сертифікатів суб'єктів оціночної діяльності

Згідно зі ст. 20 Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", п. 4.4 Положення про порядок анулювання сертифікатів суб'єктів оціночної діяльності - суб'єктів господарювання та їх поновлення після анулювання, затвердженого наказом Фонду державного майна України (ФДМУ) від 27.03.2006 № 513 і зареєстрованого Міністерством юстиції України 11.04.2006 за № 417/12291, а також відповідно до наказу ФДМУ від 21.02.2011 № 228, яким тимчасово призупинено дію кваліфікаційних свідоцтв фахівців-оцінювачів (за напрямами оцінки майна і спеціалізаціями, що відповідають напрямам і спеціалізаціям, зазначеним у сертифікатах суб'єктів оціночної діяльності - суб'єктів господарювання, до штатного складу яких входять зазначені вище оцінювачі),

НАКАЗУЮ:

1. Анулювати сертифікати суб'єктів оціночної діяльності тим суб'єктам господарювання, у штатному складі яких відсутні оцінювачі, що мають кваліфікацію за напрямами оцінки майна і спеціалізаціями, зазначеними у сертифікаті (перелік додається).

2. Департаменту оціночної діяльності внести відповідні зміни до Державного реєстру суб'єктів оціночної діяльності та здійснити заходи щодо інформування громадськості та регіональних відділень ФДМУ про зміст цього наказу.

Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту оціночної діяльності.

Заступник Голови ФондуЄ. Григоренко
Завантажити Додаток