A A A K K K

Щодо внесення змін до Порядку розгляду запитів на інформацію, які надходять на адресу Фонду державного майна України

№ 819 від 31 травня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

01.06.2011Київ№819

Щодо внесення змін до Порядку розгляду запитів на інформацію, які надходять на адресу Фонду державного майна України.

На виконання Указу Президента України "Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації" від 05.05.2011 № 547/2011, керуючись Планом організації його виконання, схваленим на засіданні Кабінету Міністрів України 18.05.2011 (протокол № 33), з метою приведення у відповідність із зазначеним Указом Порядку розгляду запитів на інформацію, які надходять на адресу Фонду державного майна України (далі - Порядок), затвердженого наказом Фонду від 29.04.2011 № 670,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити форми для подання інформаційного запиту в письмовому виді: додаток 1 "Форма для подання інформаційного запиту від фізичних осіб в письмовому виді", додаток 2 "Форма для подання інформаційного запиту від юридичних осіб в письмовому виді", додаток 3 "Форма для подання інформаційного запиту від об'єднань громадян в письмовому виді" та доповнити Порядок цими додатками.

2. Викласти останній абзац пункту 1 "Загальні положення" Порядку в такій редакції:

"З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію запитувач може подавати запит шляхом заповнення спеціальних форм для подання інформаційного запиту в письмовому виді (додаток 1, додаток 2, додаток 3), які можна отримати у Фонді державного майна України (далі - Фонд) та на офіційному веб-сайті Фонду".

3. Вилучити з Порядку "Форму запиту на інформацію".

4. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю забезпечити розміщення форм для подання інформаційного запиту в письмовому виді на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України.

5. Департаменту офіційних друкованих видань та міжнародної інтеграції опублікувати в офіційному виданні Фонду державного майна України - журналі "Державний інформаційний бюлетень про приватизацію" форми для подання інформаційного запиту в письмовому виді.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду, який керує напрямком роботи Фонду, пов'язаним зі зв'язками з громадськістю.

Голова ФондуО. Рябченко
Завантажити Додаток