A A A K K K

Про роботу органів атестації наукових та науково-педагогічних кадрів (Витяг)

№ 167 від 20 березня 2007 р.

 

ВИЩА АТЕСТАЦІЙНА КОМІСІЯ УКРАЇНИ

 

НАКАЗ

 

від 21 березня 2007 р. № 167

Про роботу органів атестації наукових та науково-педагогічних кадрів
(Витяг)

Відповідно до пункту 3 Положення про Вищу атестаційну комісію України, затвердженого Указом Президента України від 25 лютого 1999 р. № 216/99, НАКАЗУЮ:

1. Органам атестації наукових та науково-педагогічних кадрів з 1 травня 2007 р. керуватися в роботі Порядком присудження наукових ступенів і присвоєння вченого звання старшого наукового співробітника, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 7 березня 2007 р. № 423.

2. Рішення спеціалізованих учених рад щодо присудження наукових ступенів, прийняті до означеної дати, залишаються в силі, а оформлення атестаційних справ здобувачів наукових ступенів у такому випадку здійснюється відповідно до нормативно-правових актів, які були чинними на момент прийняття таких рішень.

3. Рішення вчених (науково-технічних) рад наукових установ та організацій щодо присвоєння вченого звання старшого наукового співробітника, прийняті до означеної дати, залишаються в силі, а оформлення атестаційних справ здобувачів ученого звання старшого наукового співробітника в такому випадку здійснюється відповідно до нормативно-правових актів, які були чинними на момент прийняття таких рішень.

 4. Структурним підрозділам ВАК України до 15 червня 2007 р. привести нормативно-правові акти з питань атестації у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2007 р. № 423.

5. Вважати таким, що втратив чинність, наказ ВАК України від 14 липня 1997 р. № 447 "Про запровадження Порядку присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань".

 

Голова ВАК України В. Ф. МАЧУЛІН