A A A K K K

Щодо підбору та призначення аудиторів фінансової звітності

№ 1251 від 24 червня 2004 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

25.06.2004N1251

Щодо підбору та призначення аудиторів фінансової звітності

На виконання пункту 41 заходів, спрямованих на забезпечення цілей, визначених Основними концептуальними підходами до підвищення ефективності управління корпоративними правами держави, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.04 N155, та з метою покращання якості аудиту, забезпечення достовірності фінансової звітності акціонерних товариств

НАКАЗУЮ:

1. Керівникам виконавчих органів акціонерних товариств, у статутних фондах яких державна частка перевищує 50 відсотків, та відповідальним представникам держави в органах управлінь зазначених товариств при проведенні аудиту фінансової звітності акціонерних товариств керуватись Рекомендаціями щодо порядку підбору та призначення акціонерним товариством аудиторів фінансової звітності, схваленими рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 12.11.03 N504.

2. Департамент з питань управління корпоративними правами у відкритих акціонерних товариствах (А. Гудзь), Департаменту спільних підприємств, міждержавних майнових відносин та власності за кордоном (О. Бобровніков) довести цей Наказ до відома відповідальних представників держави в органах управлінь акціонерних товариств, у статутних фондах яких державна частка перевищує 50 відсотків, та керівників виконавчих органів зазначених акціонерних товариств.

3. Департаменту стратегії управління та обліку корпоративних прав держави (А. Сачівко) забезпечити подання зазначеного Наказу для опублікування в "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію", додатку-газеті "Відомості приватизації".

4. Департаменту взаємодії з засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю (А. Гриненко) забезпечити розміщення цього Наказу на офіційному інформаційному сервері Фонду.

5. Контроль за виконанням цього Наказу залишаю за собою.

Перший заступник Голови ФондуЄ. Григоренко