A A A K K K

Про підведення підсумків сімдесят четвертого спеціалізованого аукціону за грошові кошти

№ 2589 від 23 листопада 2004 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

24.11.2004м. Київ2589

Про підведення підсумків сімдесят четвертого спеціалізованого аукціону за грошові кошти

На виконання вимог Державної програми приватизації на 2000 - 2002 роки, Порядку проведення спеціалізованих аукціонів за грошові кошти через Державну акціонерну компанію "Національна мережа аукціонних центрів", затвердженого наказом ФДМУ від 09.08.2000 N1660, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 27.08.2000 за N551/4772 та враховуючи результати попереднього розгляду аукціонною комісією підсумків сімдесят четвертого спеціалізованого аукціону за грошові кошти (САГК),

HАКАЗУЮ:

1. Затвердити підсумки сімдесят четвертого САГК, подання заяв на який здійснювалося з 02.11.2004 по 11.11.2004 включно (зведений протокол додається).

2. Департаменту продажу акцій на фондовому ринку України та на міжнародних фондових ринках (Ю. Яковлєв) у місячний термін забезпечити опублікування у газеті "Відомості приватизації" результатів сімдесят четвертого САГК.

3. Відповідальність за достовірність розрахунків покласти на Державну акціонерну компанію "Національна мережа аукціонних центрів" (ДАК "НМАЦ") (Ю.Тараторін).

4. Державній акціонерній компанії "Національна мережа аукціонних центрів" (ДАК "НМАЦ") (Ю.Тараторін):

4.1. Протягом трьох робочих днів з дати підписання цього наказу забезпечити перерахування грошових коштів до ФДМУ.

4.2. Протягом п'яти робочих днів з дати підписання цього наказу забезпечити перерахування заявникам грошових коштів, які підлягають поверненню.

4.3. У тижневий термін з дати підписання цього наказу забезпечити передачу до редакційно-видавничого відділу ФДМУ інформаційного повідомлення про підсумки сімдесят четвертого САГК.

4.4. У тижневий термін з дати одержання цього наказу передати до аукціонних центрів ДАК "НМАЦ" такі документи:

  • протоколи результатів аукціону з переліком переможців по кожному об'єкту, який знаходиться в області зазначеного аукціонного центру ДАК "НМАЦ";
  • iнформацiю, необхiдну для надання витягів з протоколу аукціонної комісії про результати аукціону (повідомлень для осіб, чиї заяви не були задоволені) усiм особам, які подали заяви на участь в аукціоні в області зазначеного аукціонного центру ДАК "НМАЦ".
4.5. У двотижневий термін з дати одержання цього наказу забезпечити передачу до Департаменту продажу акцій на фондовому ринку України та на міжнародних фондових ринках (Ю. Яковлєв) переліків власників акцій у паперовій та електронній формі окремо щодо кожного ВАТ.

4.6. У п'ятиденний термін після затвердження цього наказу забезпечити передачу до Департаменту стратегії управління та обліку корпоративних прав держави (А.Сачівко) витяги з протоколу аукціонної комісії про підведення підсумків продажу акцій на аукціоні та перелік осіб, які придбали акції ВАТ, запропоновані до продажу ЦА ФДМУ, документарної та бездокументарної форми випуску в паперовій та електронній формі окремо щодо кожного ВАТ.

5. Аукціонним центрам ДАК "НМАЦ":

5.1. У тижневий термін з дати одержання інформації, визначеної п.4.4 цього наказу, забезпечити оформлення та передачу до Фонду майна АРК та регіональних відділень ФДМУ переліків власників акцій, скріплених підписом уповноваженої особи та завірених печаткою аукціонного центру ДАК "НМАЦ", у паперовій формі у двох примірниках та електронної копії переліку.

5.2. У місячний термін з дати затвердження протоколу про результати сімдесят четвертого САГК кожного власника акцій повідомити витягом з протоколу про кількість та аукціонну ціну придбаних ним акцій.

6. ДАК "НМАЦ" (Ю.Тараторін) надати до Департаменту фінансової роботи та управління доходами і видатками (Н. Невмержицька) інформацію про суми грошових коштів, одержані від продажу пакетів акцій ВАТ за результатами сімдесят четвертого САГК по областях, виділивши окремо об'єкти комунальної власності.

7. Регіональним відділенням Фонду державного майна України забезпечити перерахування грошових коштів, одержаних від продажу пакетів акцій ВАТ, створених на базі об'єктів комунальної власності, на сімдесят четвертому САГК, за призначенням згідно з п.1 ст. 70 Закону України "Про Державний бюджет України на 2004 рік".

8. Органам приватизації у тижневий термін після одержання затвердженого зведеного протоколу про підсумки сімдесят четвертого САГК та переліків власників акцій або доповнень до них видати розпорядження про внесення змін до реєстрів акціонерів відповідних ВАТ та надати його разом з переліком власників акцій реєстратору або голові правління ВАТ.

9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду Л. Кальніченка.

Голова ФондуМ. Чечетов