A A A K K K

Щодо затвердження Положення про порядок розгляду звернень громадян у структурних підрозділах Фонду державного майна України

№ 1624 від 4 серпня 2004 р.

Фонд державного майна України

Наказ

від 5 серпня 2004 р.N 1624

Щодо затвердження Положення про порядок розгляду звернень громадян у структурних підрозділах Фонду державного майна України

З метою забезпечення всебічного розгляду звернень громадян, задоволення їх законних прав та інтересів, своєчасного реагування на проблемні питання, зміцнення і розширення зв'язків з громадськістю та на виконання ст. 40 Конституції України, Закону України "Про звернення громадян", Закону України "Про державну службу", Указу Президента України "Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення", Тимчасового регламенту ФДМУ та Інструкції по діловодству в ФДМУ, затверджених наказами Голови Фонду державного майна України, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Положення про порядок розгляду звернень громадян у структурних підрозділах Фонду державного майна України (далі - Положення), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів Фонду державного майна України (ФДМУ), Фонду майна Автономної Республіки Крим, регіональних відділень ФДМУ:

організувати вивчення Положення з усіма працівниками і взяти під особистий контроль його виконання;

внести доповнення до функціональних обов'язків працівників, які залучаються до роботи зі зверненнями громадян.

3. Управлінню документального забезпечення:

надіслати Положення всім структурним підрозділам ФДМУ, Фонду майна Автономної Республіки Крим, регіональним відділенням ФДМУ;

надати методичну допомогу в практичному впровадженні Положення в структурних підрозділах ФДМУ;

забезпечити дійовий контроль за додержанням вимог Положення працівниками ФДМУ.

4. Заступникам Голови ФДМУ, директорам департаментів, начальникам управлінь, керівникам Фонду майна Автономної Республіки Крим та регіональних відділень ФДМУ забезпечити безумовне виконання посадовими особами ФДМУ норм цього Положення.

5. Визнати такою, що втратила чинність, Інструкцію про облік, проходження, розгляд листів, заяв, скарг та звернень громадян і контроль за їх виконанням у структурних підрозділах ФДМУ, затверджену Головою ФДМУ 16.06.99.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова ФондуМ. ЧЕЧЕТОВ