A A A K K K

Про затвердження Порядку використання у 2006 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів, пов'язаних з проведенням продажу земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації

№ 633 від 10 травня 2006 р.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 11 травня 2006 р.КиївN 633

Про затвердження Порядку використання у 2006 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів, пов'язаних з проведенням продажу земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації

Відповідно до статті 27 Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік" Кабінет Міністрів України постановляє:

Затвердити Порядок використання у 2006 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів, пов'язаних з проведенням продажу земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації (додається).

Прем'єр-міністр УкраїниЮ. ЄХАНУРОВ

Інд. 25

 ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 11 травня 2006 р. N 633

ПОРЯДОК
використання у 2006 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів, пов'язаних з проведенням продажу земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених Фонду державного майна у державному бюджеті за програмою "Заходи, пов'язані з проведенням продажу земельних ділянок під об'єктами, які підлягають приватизації" (далі - бюджетні кошти).

2. Бюджетні кошти спрямовуються Фондом державного майна на:

1) оплату таких послуг:

визначення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та закріплення їх межовими знаками;

виготовлення технічної документації для проведення продажу земельної ділянки, зокрема її технічного паспорта;

2) організацію продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка перебуває у державній власності та на якій розташовано об'єкт, що підлягає приватизації, у тому числі оплату послуг, пов'язаних з:

експертною грошовою оцінкою земельної ділянки, що проводиться суб'єктами оціночної діяльності;

проведенням аукціонів;

3) провадження інформаційно-пропагандистської та рекламної діяльності, висвітлення у засобах масової інформації приватизаційних процесів і супроводження веб-сайту Фонду;

4) здійснення витрат, пов'язаних з наданням послуг поштового зв'язку та телекомунікацій, організацією відряджень, науковим опрацюванням документації, придбанням канцелярських виробів.

3. Перерахування бюджетних коштів провадиться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками, затвердженого Державним казначейством.

4. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому порядку.