A A A K K K

Про затвердження Порядку визначення вартості відтворення чи заміщення земельних поліпшень - будинків, будівель та споруд малоповерхового житлового будівництв

№ 2929/227 від 22 грудня 2004 р.

Фонд державного майна України

Державний комітет України з питань житлово-комунального господарства

Наказ

23.12.2004м. КиївN 2929/227

Про затвердження Порядку визначення вартості відтворення чи заміщення земельних поліпшень - будинків, будівель та споруд малоповерхового житлового будівництва

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 січня 2005 р. за N 54/10334

Відповідно до статті 9 Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", з метою удосконалення проведення оцінки нерухомого майна (малоповерхових будинків, будівель та споруд, розташованих у містах, селищах та селах) суб'єктами оціночної діяльності, а також здійснення бюро технічної інвентаризації робіт з технічної інвентаризації зазначених об'єктівНАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Порядок визначення вартості відтворення чи заміщення земельних поліпшень - будинків, будівель та споруд малоповерхового житлового будівництва, що додається.

2. Здійснювати визначення вартості відповідно до Збірника укрупнених показників вартості відтворення функціональних об'єктів-аналогів для оцінки малоповерхових будинків, будівель та споруд (згідно з додатком до наказу).

3. Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності Фонду державного майна України (Н. П. Лебідь), Управлінню експлуатації житлового фонду Держжитлокомунгоспу України (В. М. Кірюшин) після державної реєстрації цього наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити його опублікування в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України Д. М. Парфененка і заступника Голови Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства О. Б. Лотоцького.

Голова Фонду державного майна УкраїниМ. В. Чечетов
Т. в. о. Голови Державного комітету України
з питань житлово-комунального господарства
Ю. Є. Хіврич

ЗавантажитиПорядок визначення вартості відтворення чи заміщення земельних поліпшень - будинків, будівель та споруд малоповерхового житлового будівництва