A A A K K K

Щодо внесення змін до наказу ФДМУ від 21.02.2006 N 342

№ 290 від 28 лютого 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

1 березня 2011 рокуN 290

Щодо внесення змін до наказу ФДМУ від 21.02.2006 N 342

Відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом Фонду державного майна України (ФДМУ) від 25.11.2003 N 2100 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 19.12.2003 за N 1194/8515, а також з метою оптимізації порядку залучення суб'єктів оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна наказую:

1. Внести такі зміни до додатків 1, 2, 3, 4 наказу ФДМУ від 21.02.2006 N 342:

1.1. У додатку 1 третій абзац пункту 4.2 викласти в такій редакції:

"другий етап - доопрацювання результатів незалежної оцінки з метою приведення звіту про незалежну оцінку пакета у відповідність до нормативно-правових актів з оцінки майна у разі:

- виявлення Замовником відхилення від вищезазначених актів;

- виявлення Замовником під час рецензування нових зауважень до звіту про незалежну оцінку пакета;

- порушення строків, установлених чинною Методикою оцінки майна".

1.2. У додатках 2, 3, 4 третій абзац пункту 4.2 викласти в такій редакції:

"другий етап - доопрацювання результатів незалежної оцінки з метою приведення звіту про незалежну оцінку об'єкта у відповідність до нормативно-правових актів з оцінки майна у разі:

- виявлення Замовником відхилення від вищезазначених актів;

- виявлення Замовником під час рецензування нових зауважень до звіту про незалежну оцінку пакета;

- порушення строків, установлених чинною Методикою оцінки майна".

1.3. У додатку 1 пункт 7.1 викласти в такій редакції:

"7.1. Після завершення робіт Суб'єкт оціночної діяльності передає Замовнику звіт про оцінку пакета акцій у двох примірниках та висновок про його вартість у трьох примірниках, що оформлені в установленому порядку. Суб'єкт оціночної діяльності на вимогу Замовника дає роз'яснення щодо звіту.

У разі потреби Суб'єкт оціночної діяльності доопрацьовує звіт про незалежну оцінку пакета з метою приведення його у відповідність до нормативно-правових актів з оцінки майна (за другим етапом виконання робіт згідно з п. 4.2 договору). Строк кожного доопрацювання Суб'єктом оціночної діяльності звіту не може перевищувати чотири робочі дні. Загальне доопрацювання звіту про незалежну оцінку пакета відбувається в строк, що не перевищує кінцевого строку від дати оцінки та затвердження її результатів відповідно до вимог чинної Методики оцінки майна".

1.4. У додатках 2, 3, 4 пункт 7.1 викласти в такій редакції:

"7.1. Після завершення робіт Суб'єкт оціночної діяльності передає Замовнику звіт про незалежну оцінку об'єкта у двох примірниках та висновок про його вартість у трьох примірниках, що оформлені в установленому порядку. Суб'єкт оціночної діяльності на вимогу Замовника дає роз'яснення щодо звіту.

У разі потреби Суб'єкт оціночної діяльності доопрацьовує звіт про незалежну оцінку об'єкта з метою приведення його у відповідність до нормативно-правових актів з оцінки майна (за другим етапом виконання робіт згідно з п. 4.2 договору). Строк кожного доопрацювання Суб'єктом оціночної діяльності звіту не може перевищувати чотири робочі дні. Загальне доопрацювання звіту про незалежну оцінку об'єкта відбувається в строк, що не перевищує кінцевого строку від дати оцінки та затвердження її результатів відповідно до вимог чинної Методики оцінки майна".

2. Центральному апарату ФДМУ та регіональним відділенням ФДМУ керуватися зазначеними змінами до зразкових договорів під час укладення угод із суб'єктами оціночної діяльності - переможцями конкурсів.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

Голова ФондуО. Рябченко