A A A K K K

Про втрату чинності наказів ФДМУ від 24.11.05 № 3033, від 16.10.06 № 1580 та затвердження "Положення про регламент роботи комісії з питань оскарження результатів перевірки виконання умов договору купівлі-продажу об’єкта приватизації у державному органі приватизації", та ...

№ 625 від 27 травня 2008 р.

Фонд державного майна України

НАКАЗ

28 травня 2008 р.№ 625

Про втрату чинності наказів ФДМУ від 24.11.05 № 3033, від 16.10.06 № 1580 та затвердження "Положення про регламент роботи комісії з питань оскарження результатів перевірки виконання умов договору купівлі-продажу об’єкта приватизації у державному органі приватизації", та "Положення про регламент роботи комісії Фонду державного майна України з питань зняття з контролю договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації"

На виконання пункту 16 протоколу № 14 апаратної наради у Голови Фонду від 14.04.08 та з метою доопрацювання Положення про регламент роботи комісії з питань оскарження результатів перевірки виконання умов договору купівлі-продажу об’єкта приватизації у державному органі приватизації, затвердженого наказом ФДМУ від 24.11.05 № 3033 (із змінами і доповненнями згідно з наказом ФДМУ від 16.10.06 № 1580), та Положення про регламент роботи комісії Фонду державного майна України з питань зняття з контролю договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації, затвердженого наказом ФДМУ від 29.06.06 № 1014, відповідно до протокольного рішення НАКАЗУЮ:

1. Вважати таким, що втратив чинність, наказ ФДМУ від 24.11.05 № 3033 "Про затвердження Положення про регламент роботи комісії з питань оскарження результатів перевірки виконання умов договору купівлі-продажу об’єкта приватизації у Фонді державного майна України".

2. Вважати таким, що втратив чинність, наказ ФДМУ від 29.06.06 № 1014 "Про затвердження Положення про склад та регламент комісії Фонду державного майна України з питань зняття з контролю договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації".

3. Вважати таким, що втратив чинність, наказ ФДМУ від 16.10.06 № 1580 "Про внесення змін до наказів ФДМУ від 24.11.05 № 3033 та від 29.06.06 № 1014".

4. Затвердити "Положення про регламент роботи комісії з питань оскарження результатів перевірки виконання умов договору купівлі-продажу об’єкта приватизації у Фонді державного майна України" (додаток 1) та "Положення про регламент роботи комісії Фонду державного майна України з питань зняття з контролю договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації" (додаток 2), що додаються.

5. Затвердити склад комісії, яка скликається залежно від групи об’єкта приватизації:

голова комісії – Потімков О. Ю., заступник Голови Фонду;

заступник голови комісії – Сидун Ю.О., радник Голови Фонду з економічних питань;

члени комісії:

Кульбачний В. М. – директор Департаменту постприватизаційного супроводження;

Бордюгов Ю. В. – директор Юридичного департаменту;

Степура Т. І. – директор Департаменту міждержавних майнових відносин та спільних підприємств;

Вижол В. О. – директор Департаменту продажу цілісних майнових комплексів;

Філозоп Є. Т. – директор Департаменту підготовки та проведення конкурсів;

Бондаренко В. А. – заступник директора Департаменту постприватизаційного супроводження;

Покоюк М. Д. – заступник директора Департаменту контрольно-ревізійної роботи та економічної розвідки (або інший представник Департаменту за окремим поданням);

Шрамко А. В. – начальник відділу повернення об’єктів у державну власність Департаменту постприватизаційного супроводження;

Фоменко С. М. – начальник відділу контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу Департаменту постприватизаційного супроводження;

Безгубенко Т. І. – заступник начальника відділу контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу Департаменту постприватизаційного супроводження, відповідальний секретар комісії.

6. У разі відсутності в період роботи комісії голови комісії його обов’язки покладаються на заступника голови комісії.

7. У разі відсутності одного із членів комісії, його функціональні обов’язки виконує представник керівного складу відповідного департаменту.

8. Регіональним відділенням Фонду державного майна України, Регіональному відділенню Фонду державного майна України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у двотижневий строк від дня підписання цього наказу привести у відповідність регламенти роботи і склад своїх комісій.

9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова Фонду В. СЕМЕНЮК-САМСОНЕНКО


Завантажити Додатки