A A A K K K

Про залучення регіональних відділень ФДМУ до участі у розгляді планів санації підприємств

№ 2904 від 21 грудня 2004 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.12.2004м. КиївN 2904

Про залучення регіональних відділень ФДМУ до участі у розгляді планів санації підприємств

З метою підвищення ефективності відновлення платоспроможності підприємств-боржників, забезпечення контролю за дотриманням чинного законодавства та захисту інтересів держави в процедурі санації підприємств з державною часткою більше 50 відсотків,

НАКАЗУЮ:

1. Департаменту з питань управління корпоративними правами держави у ВАТ в 5-денний термін після отримання планів санації направляти їх на розгляд та надання пропозицій до Фонду майна АРК та регіональних відділень ФДМУ за місцем знаходження підприємств-боржників.

2. Фонду майна АРК та регіональним відділенням ФДМУ в 10-денний термін надавати свої пропозиції до ФДМУ (Департамент з питань управління корпоративними правами держави у ВАТ).

3. Фонду майна АРК та регіональним відділенням ФДМУ здійснювати контроль за виконанням затверджених господарськими судами планів санації підприємств-боржників, що знаходяться в регіонах органів приватизації.

4. Фонду майна АРК та регіональним відділенням ФДМУ щоквартально надавати звіт до ФДМУ про хід виконання планів санації підприємств, що знаходяться в регіонах органів приватизації.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Голови Фонду Є. Григоренка.

Голова ФондуМ. ЧЕЧЕТОВ