A A A K K K

Про затвердження змін до Порядку звіряння результатів інвентаризацій і оцінок об'єкта приватизації, що за рішенням суду, господарського суду повертається у державну власність, та визначення збитків, ...

№ 1407 від 11 липня 2004 р.

Фонд державного майна України

Наказ

від 12 липня 2004 р.N 1407

Про затвердження змін до Порядку звіряння результатів інвентаризацій і оцінок об'єкта приватизації, що за рішенням суду, господарського суду повертається у державну власність, та визначення збитків, що могли бути завдані цьому об'єкту під час володіння ним покупцем

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 серпня 2004 р. за N 983/9582

Відповідно до змін, унесених постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2004 р. N 536 до Порядку повернення у державну власність об'єктів приватизації у разі розірвання або визнання недійсними договорів купівлі-продажу таких об'єктів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2003 р. N 32, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити зміни до Порядку звіряння результатів інвентаризацій і оцінок об'єкта приватизації, що за рішенням суду, господарського суду повертається у державну власність, та визначення збитків, що могли бути завдані цьому об'єкту під час володіння ним покупцем, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 14 листопада 2001 р. N 2107 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2001 р. за N 1033/6224 (із змінами і доповненнями), що додаються.

2. Департаменту реалізації та контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу (Нікітін Ю. В.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України Парфененка Д. М.

Голова ФондуМ. ЧЕЧЕТОВ

ЗАРЕЄСТРОВАНО
в Міністерстві юстиції України
5 серпня 2004 р. за N 983/9582

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Фонду державного майна України
12.07.2004 N 1407

Зміни
до Порядку звіряння результатів інвентаризацій і оцінок об'єкта приватизації, що за рішенням суду, господарського суду повертається у державну власність, та визначення збитків, що могли бути завдані цьому об'єкту під час володіння ним покупцем

Унести такі зміни до Порядку звіряння результатів інвентаризацій і оцінок об'єкта приватизації, що за рішенням суду, господарського суду повертається у державну власність, та визначення збитків, що могли бути завдані цьому об'єкту під час володіння ним покупцем:

1. Пункт 3 викласти в такій редакції:

"3. Під звірянням результатів інвентаризацій та оцінок об'єкта (далі - звіряння) слід розуміти порівняння даних інвентаризаційних описів майна, коштів, фінансових зобов'язань, даних балансів, актів оцінки (або звітів про оцінку майна) одного й того самого об'єкта, складених відповідно під час підготовки його до продажу та на день набрання чинності відповідним рішенням суду".

2. У пункті 4 слова "На дату прийняття судом, господарським судом відповідного рішення" замінити словами "На день набрання чинності відповідним рішенням суду".

3. Пункт 5 викласти в такій редакції:

"5. Оцінка об'єкта станом на день набрання чинності відповідним рішенням суду та затвердження її результатів здійснюються згідно з Методикою оцінки майна, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року N 1891".

Заступник директора Департаменту реалізації та контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажуВ. БОНДАРЕНКО