A A A K K K

Про затвердження Стандарту адміністративної послуги з надання інформації (відомостей або витягу) з Єдиного реєстру об'єктів державної власності

№ 510 від 4 квітня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

05.04.2011Київ№ 510

Про затвердження Стандарту адміністративної послуги з надання інформації (відомостей або витягу) з Єдиного реєстру об'єктів державної власності

З метою виконання підпункту 4 пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.2009 №737 "Про заходи щодо упорядкування державних, у тому числі адміністративних послуг" щодо затвердження стандартів адміністративних послуг

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Стандарт адміністративної послуги з надання інформації (відомостей або витягу) з Єдиного реєстру об'єктів державної власності, що додається.

2. Департаменту інформаційних технологій, моніторингу та прогнозування готувати інформацію (відомості або витяг) з Єдиного реєстру об'єктів державної власності відповідно до Стандарту адміністративних послуг з надання інформації (відомостей або витягу) з Єдиного реєстру об'єктів державної власності, затвердженого цим наказом, за підписом заступника Голови Фонду, а якщо запитувачами є регіональні відділення Фонду державного майна України, інформацію надавати за підписом директора Департаменту інформаційних технологій, моніторингу та прогнозування.

3. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю забезпечити розміщення цього Стандарту в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України.

4. Скасувати наказ ФДМУ від 27.11.2009 № 1863 "Про затвердження Тимчасового порядку надання інформації з Єдиного реєстру об'єктів державної власності".

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду, якому делеговано повноваження підписувати інформацію (відомості або витяг) з Єдиного реєстру об'єктів державної власності.

Голова ФондуО. Рябченко
Завантажити Додаток