A A A K K K

Про створення та затвердження складу робочої групи

№ 37-р від 9 серпня 2010 р.

 

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 10.08.2010 р. N 37-р

Про створення та затвердження складу робочої групи

Відповідно до п. 3 розділу I Положення про порядок роботи Екзаменаційної комісії, затвердженого наказом Фондом державного майна України від 13.11.2002 N 1997 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.11.2002 за N 925/7213, та відповідно до листів Всеукраїнської громадської організації "Спілка оцінювачів України" від 13.05.2010 N 10/10, Всеукраїнської громадської організації "Спілка оцінювачів землі" від 28.05.2010 N 19, Всеукраїнської громадської організації "Асоціація фахівців оцінки" від 17.05.2010 N 15/05, Всеукраїнської громадської організації "Союз експертів України" від 26.05.2010 N 36, Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнська спілка експертів оцінювачів" від 13.07.2010 N 1/7-25, Всеукраїнської громадської організації "Українське товариство оцінювачів" від 20.07.2010 N 92 та з метою вдосконалення методичного регулювання оцінки майна пропоную:

1. Створити робочу групу з розробки змін до питань кваліфікаційних іспитів за напрямами оцінки майна I. "Оцінка об'єктів у матеріальній формі", II. "Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів, майнових прав та нематеріальних активів, у тому числі оцінка прав на об'єкти інтелектуальної власності" та спеціалізаціями в межах цих напрямів:

від Фонду державного майна України: Кравцова Наталія Павлівна, Гунявой Віктор Сергійович, Журман Михайло Іванович, Степанова Наталія Валеріївна, Водолаженко Ірина Іванівна;

від Всеукраїнської громадської організації "Українське товариство оцінювачів": Пузенко Сергій Олександрович, Суліменко Юрій Дмитрович;

від Всеукраїнської громадської організації "Союз експертів України": Ткаченко Наталія Миколаївна;

від Всеукраїнської громадської організації "Асоціація фахівців оцінки": Архипов Віктор Віталійович, Платонов Борис Олексійович;

від Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнська спілка експертів оцінювачів": Бондарєв Сергій Олексійович, Марченков Григорій Григорович, Мєдна Віра Дмитрівна;

від Всеукраїнської громадської організації "Спілка оцінювачів землі": Зайцева Валерія Германівна;

від Всеукраїнської громадської організації "Спілка оцінювачів України": Козлов Анатолій Михайлович, Кузьменко Микола Васильович.

2. Головою робочої групи призначити заступника директора Департаменту оціночної діяльності - начальника відділу методичного забезпечення оцінки майна та контролю - Кравцову Н. П.

3. Робочій групі підготувати пропозиції щодо внесення змін до питань кваліфікаційних іспитів за напрямами оцінки майна I. "Оцінка об'єктів у матеріальній формі", II. "Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів, майнових прав та нематеріальних активів, у тому числі оцінка прав на об'єкти інтелектуальної власності".

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови ФДМУ відповідно до наказу ФДМУ про розподіл функціональних обов'язків.

Заступник Голови Фонду І. Хотей