A A A K K K

Про внесення змін до Положення про порядок створення відкритих акціонерних товариств на базі майна об'єктів незавершеного будівництва

№ 1076 від 24 серпня 2004 р.

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Про внесення змін до Положення про порядок створення відкритих акціонерних товариств на базі майна об'єктів незавершеного будівництва

від 25 серпня 2004 р.КиївN 1076

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Положення про порядок створення відкритих акціонерних товариств на базі майна об'єктів незавершеного будівництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 лютого 1996 р. N 270 (ЗП України, 1996 р., N 8, ст. 242; Офіційний вісник України, 1997 р., число 17, с. 38), зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр УкраїниВ. ЯНУКОВИЧ

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 25 серпня 2004 р. N 1076

ЗМІНИ,
що вносяться до Положення про порядок створення відкритих акціонерних
товариств на базі майна об'єктів незавершеного будівництва

1. Пункт 2 викласти в такій редакції:

"2. Рішення про створення відкритих акціонерних товариств приймається їх засновниками з ініціативи органів приватизації. Вартість майна об'єктів незавершеного будівництва визначається згідно з методикою за результатами незалежної оцінки. У разі прийняття рішення про збереження передбаченого проектом профілю використання об'єкта орган приватизації провадить розрахунок коштів, необхідних для завершення будівництва".

2. У пункті 5:

абзац перший після слів "громадяни іноземних держав" доповнити словами "іноземні юридичні особи";

абзац другий доповнити таким реченням: "У разі коли у створенні товариства беруть участь громадяни, договір посвідчується нотаріусом".

3. Пункт 7 викласти в такій редакції:

"7. Засновники відкритих акціонерних товариств зобов'язані бути держателями акцій на суму не менш як 25 відсотків статутного фонду строком не менш як два роки".