A A A K K K

Про затвердження Вимог щодо подання акціонерними товариствами та іншими емітентами іменних цінних паперів інформації про зміну реєстратора власників іменних цінних паперів

№ 305 від 17 травня 2006 р.

 

ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

 

РІШЕННЯ

 

від 18 травня 2006 р. N 305

 

Про затвердження Вимог щодо подання акціонерними товариствами та іншими емітентами іменних цінних паперів інформації про зміну реєстратора власників іменних цінних паперів

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 червня 2006 р. за N 674/12548

Відповідно до пункту 15 частини другої статті 7 та пункту 13 статті 8 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Вимоги щодо подання акціонерними товариствами та іншими емітентами іменних цінних паперів інформації про зміну реєстратора власників іменних цінних паперів (додаються).

2. Керівнику апарату М. Непрану забезпечити:

подання цього рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

опублікування цього рішення відповідно до законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Керівника апарату М. Непрана.

 

Голова Комісії А. БАЛЮК

ПОГОДЖЕНО:
 
Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва А. ДАШКЕВИЧ

 

 

ЗАРЕЄСТРОВАНО
в Міністерстві юстиції України
5 червня 2006 р. за N 674/12548
ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Державної комісії з цінних паперів
та фондового ринку
18.05.2006 N 305

 

ВИМОГИ
щодо подання акціонерними товариствами та іншими емітентами іменних цінних паперів інформації про зміну реєстратора власників іменних цінних паперів

1. Акціонерні товариства та інші емітенти іменних цінних паперів протягом п’яти робочих днів після дати підписання акта прийому-передачі системи реєстру власників іменних цінних паперів зобов’язані подати (надіслати) до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку повідомлення про зміну реєстратора власників іменних цінних паперів, що складається з титульного аркуша (додаток 1) та інформації про зміну реєстратора власників іменних цінних паперів (додаток 2) (далі – повідомлення).

2. Повідомлення складається у паперовій та електронній формах.

Повідомлення в електронній формі складається шляхом заповнення українською мовою таблиць та форм, передбачених цими Вимогами, за допомогою програмних засобів, які забезпечують формування файлів у форматі, визначеному рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 03.01.03 N 2 "Про встановлення єдиного формату обміну інформацією в електронному вигляді між учасниками ринку цінних паперів і Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку", зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 21.01.03 за N 49/7370.

Паперова форма повідомлення формується як друкована копія електронної форми. Повідомлення зшивається, засвідчується підписом керівника емітента та печаткою емітента.

Повідомлення надається (надсилається) до центрального апарату Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку. У разі відправлення повідомлення поштою дата подання визначається за поштовим штемпелем відділення зв’язку, що обслуговує відправника.

3. Акціонерні товариства та інші емітенти іменних цінних паперів, які є професійними учасниками ринку цінних паперів, банками, страховиками, інститутами спільного інвестування, надсилають повідомлення в електронній формі електронною поштою на адресу, що визначається Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, та надають (надсилають) повідомлення у паперовій та електронній (на дискеті "3,5" або лазерному диску) формах.

Інші акціонерні товариства та емітенти іменних цінних паперів надають (надсилають) повідомлення в електронній (на дискеті "3,5" або лазерному диску) та паперовій формах.

 

Директор Департаменту моніторингу та стратегії розвитку фондового ринку О. ТАБАЛА

 


Завантажити Додатки