A A A K K K

Про внесення змін та доповнень до наказів Фонду державного майна України

№ 866 від 8 червня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

09.06.2011Київ№ 866

Про внесення змін та доповнень до наказів Фонду державного майна України

Відповідно до Закону України від 22.12.2010 № 2850-VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо статутного капіталу", постанов Кабінету Міністрів України від 30.11.2005 № 1121 "Про затвердження Методики проведення інвентаризації об'єктів державної власності" та від 14.04.2004 № 467 "Про затвердження Положення про Єдиний реєстр об'єктів державної власності" (із змінами), і з метою формування, ведення та надання до Єдиного реєстру об'єктів державної власності відомостей щодо корпоративних прав держави та об'єктів державної власності, які перебувають в управлінні Фонду державного майна України,

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до Порядку формування, ведення та надання до Єдиного реєстру об'єктів державної власності відомостей про корпоративні права держави, об'єкти державної власності, які перебувають в управлінні Фонду державного майна України, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 20.10.2008 № 1221 (із змінами), виклавши його у новій редакції, що додається.

2. Внести такі зміни до наказу Фонду державного майна України від 17.09.2008 № 1079 "Про забезпечення єдиної системи присвоєння уніфікованих реєстрових номерів об'єктів державної власності та збереження їх при передачі функцій управління майном державного підприємства до державних органів приватизації у зв'язку з прийняттям рішення про приватизацію":

2.1. У тексті наказу слова "статутний фонд" в усіх відмінках і числах замінити словами "статутний капітал" у відповідному відмінку і числі.

2.2. Слова "Департамент реформування власності та з питань трансферу технологій, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності" в усіх відмінках і числах замінити словами "Департамент реформування власності" у відповідному відмінку і числі.

2.3. Слова "Департамент з питань управління державним майном та орендних відносин" в усіх відмінках і числах замінити словами "Департамент розпорядження державним майном" у відповідному відмінку і числі.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

Голова ФондуО. Рябченко
Завантажити Додаток