A A A K K K

Про затвердження Типового статуту відкритого акціонерного товариства, створеного шляхом корпоратизації державного підприємства, яке не підлягає приватизації

№ 2007/363 від 27 вересня 2004 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ

Наказ

від 28 вересня 2004 р.N 2007/363

Про затвердження Типового статуту відкритого акціонерного товариства, створеного шляхом корпоратизації державного підприємства, яке не підлягає приватизації

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 20 жовтня 2004 р. за N 1346/9945

Відповідно до Закону України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації", у зв'язку з набранням чинності Господарським та Цивільним кодексами України та з метою посилення впливу держави на діяльність відкритих акціонерних товариств, створених шляхом корпоратизації державних підпри- ємств, які не підлягають приватизації, НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Типовий статут відкритого акціонерного товариства, створеного шляхом корпоратизації державного підприємства, яке не підлягає приватизації (додається).

2. Директору Департаменту стратегії управління та обліку корпоративних прав держави Фонду державного майна України А. І. Сачівку забезпечити подання Типового статуту відкритого акціонерного товариства, створеного шляхом корпоратизації державного підприємства, яке не підлягає приватизації, на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України і Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 25.06.2001 N 1129/134 "Про затвердження Типового статуту відкритого акціонерного товариства, створеного шляхом корпоратизації державного підприємства, яке не підлягає приватизації", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 10.07.2001 за N 574/5765.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду державного майна України Є. М. Григоренка.

Голова Фонду державного майна УкраїниМ. ЧЕЧЕТОВ
Міністр економіки та з питань європейської інтеграції УкраїниМ. ДЕРКАЧ


ЗавантажитиДодаток