A A A K K K

Про затвердження Переліку об'єктів групи Е державної власності, які підлягають приватизації

№ 560 від 3 квітня 2006 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

04.04.2006м. КиївN 560

Про затвердження Переліку об'єктів групи Е державної власності, які підлягають приватизації

На виконання п. 12 Заходів ФДМУ щодо реалізації Указу Президента України від 19.03.2002 N 267 "Про організаційні заходи з підготовки об'єктів права державної власності до приватизації", затверджених наказом ФДМУ від 27.06.02 N 1138 та враховуючи пропозиції регіональних відділень Фонду державного майна України,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Перелік об'єктів групи Е державної власності, які підлягають приватизації за участю регіональних відділень Фонду державного майна України (додаток N 1).

2. Відповідним регіональним відділенням Фонду державного майна України здійснити приватизацію об'єктів групи Е, вказаних у додатку N 1, згідно з чинним законодавством України про приватизацію.

3. Начальникам відповідних регіональних відділень Фонду державного майна України забезпечити щомісячне подання до Департаменту продажу цілісних майнових комплексів Фонду державного майна України інформації про хід приватизації об'єктів групи Е за формою, що додається (додаток N 2).

4. Відповідальність за виконання наказу покласти на начальників відповідних регіональних відділень Фонду державного майна України.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту продажу цілісних майнових комплексів Вижола В.О.

Заступник Голови ФондуД. ПАРФЕНЕНКО


Завантажити Додатки