A A A K K K

Про Порядок нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів

№ 18/15/21/11 від 26 січня 2006 р.

Наказ Державного комітету України по земельних ресурсах

Міністерства аграрної політики України

Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України

Української академії аграрних наук

від 27 січня 2006 рокуN 18/15/21/11

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 квітня 2006 р. за N 388/12262

Про Порядок нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів

Відповідно до Земельного кодексу України, Закону України "Про оцінку земель" та постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.95 N 213 "Про Методику нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів" (зі змінами) НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Порядок нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів (додається).

2. Начальникам Управління ринку та оцінки земель, розмежування земель державної та комунальної власності Горбатовичу С. М. та Юридичного управління Кальніченко А. Г. Держкомзему України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Накази Державного комітету України по земельних ресурсах, Міністерства сільського господарства і продовольства України, Державного комітету України у справах містобудування і архітектури, Української академії аграрних наук від 27 листопада 1995 року N 76/230/325/150 "Про внесення доповнень до Порядку грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 30 листопада 1995 року за N 427/963, зі змінами, та від 15 квітня 1997 року N 46/131/63/34 "Про внесення змін та доповнень до розділу 3 Порядку грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 29 жовтня 1997 року за N 511/2315, визнати такими, що втратили чинність.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державного комітету України по земельних ресурсах Кулініча В. В., заступника Міністра аграрної політики України Павлюк Н. А., першого заступника Міністра будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України Беркуту А. В., віце-президента Української академії аграрних наук Третяка А. М.

Голова Державного комітету України по земельних ресурсахМ. Я. Сидоренко
Міністр аграрної політики УкраїниО. П. Баранівський
Міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства УкраїниП. С. Качур
В. о. президента Української академії аграрних наукА. М. Третяк
ПОГОДЖЕНО: 
Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництваА. В. Дашкевич
Міністр охорони навколишнього природного середовища УкраїниП. М. Ігнатенко


Завантажити Додатки