A A A K K K

Про затвердження примірного договору купівлі-продажу об'єкта аукціону

№ 465 від 17 квітня 2008 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

18.04.2008Київ№ 465

Про затвердження примірного договору купівлі-продажу об'єкта аукціону

Керуючись Земельним кодексом України, Законом України "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)", Законом України "Про приватизацію державного майна", Законом України "Про особливості приватизації об'єктів незавершеного будівництва" та Порядком продажу у 2008 році державними органами приватизації земельних ділянок державної власності, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.08 №110

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити:

  • примірний договір купівлі-продажу об'єкта аукціону, у складі об'єкта приватизації (об'єкта незавершеного будівництва, окремого індивідуально визначеного майна - будівлі, споруди або цілісного майнового комплексу) разом із земельною ділянкою державної власності на якій він розташований ( Додаток №1);
  • примірний договір купівлі-продажу об'єкта аукціону (цілісного майнового комплексу групи В разом із земельною ділянкою на якій він розташований) (Додаток №2).
2. Департаменту продажу цілісних майнових комплексів (В.Вижол) у десятиденний строк після затвердження цього наказу надати Управлінню офіційних друкованих видань ( Н. Путівська) на публікацію. Управлінню офіційних друкованих видань (Н. Путівська) забезпечити публікацію цього наказу у "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію" та у додатку до бюлетеня - газеті "Відомості приватизації".

3. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю (Ю.Бордюгов) у десятиденний строк після затвердження цього наказу забезпечити його розміщення на веб-сторінці Фонду державного майна України.

4. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на Департамент продажу цілісних майнових комплексів (В.Вижол), регіональні відділення ФДМУ, представництва Фонду державного майна України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду О.Потімкова.

Голова ФондуВ.Семенюк - Самсоненко


Завантажити Додатки