A A A K K K

Про затвердження форми державного статистичного спостереження N 2-приватизація та Інструкції щодо її заповнення

№ 650 від 6 грудня 2004 р.

Про затвердження форми державного статистичного спостереження N 2-приватизація та Інструкції щодо її заповнення

Наказ Державного комітету статистики України
від 7 грудня 2004 року N 650

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
22 грудня 2004 р. за N 1625/10224

Відповідно до статті 14 Закону України "Про державну статистику", з метою удосконалення державного статистичного спостереження про хід продажу державної (комунальної) частки майна (акцій) у статутному капіталі відкритих акціонерних товариств НАКАЗУЮ:

1. Затвердити форму державного статистичного спостереження N 2-приватизація "Звіт про відкрите акціонерне товариство, що перебуває в процесі розміщення державної (комунальної) частки майна (акцій)" та Інструкцію щодо її заповнення, що додаються.

2. Форму державного статистичного спостереження N 2-приватизація "Звіт про відкрите акціонерне товариство, що перебуває в процесі розміщення державної (комунальної) частки майна (акцій)" увести в дію, починаючи зі звіту за 2004 рік.

3. Поширити дію цього наказу на Фонд державного майна України, його регіональні відділення, Фонд майна Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування.

4. Департаменту міжгалузевої статистики підприємств (Жук І. М.):

4.1. Здійснювати разом з Фондом державного майна України методологічне керівництво щодо збору та розробки даних форми, затвердженої пунктом 1 цього наказу.

4.2. Спільно з Головним міжрегіональним управлінням статистики у м. Києві (Сидоренко М. М.) підготувати пропозиції до проекту Плану розробки та експлуатації комплексів електронної обробки статистичної інформації на 2005 рік за формою, затвердженою пунктом 1 цього наказу.

5. Департаменту фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності (Сорокіна Т. В.) здійснити розрахунки за виготовлення документів, затверджених пунктом 1 цього наказу.

6. Адміністративно-господарському департаменту (Сенкевич-Давидець Н. М.) забезпечити контроль за своєчасним виготовленням та відправленням документів, затверджених пунктом 1 цього наказу, на адресу головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, в областях, у м. Києві, Управління статистики у м. Севастополі та Фонду державного майна України.

7. Начальникам головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, в областях, у м. Києві та Управління статистики у м. Севастополі забезпечити в установленому порядку збір, розробку і подання даних за формою, затвердженою пунктом 1 цього наказу.

8. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Держкомстату України від 11.01.2000 N 5 "Про затвердження форми державної статистичної звітності N 2-приватизація, додатків до неї та інструкції щодо їх заповнення", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 02.02.2000 за N 59/4280.

9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Головка В. А.

ГоловаО. Г. Осауленко
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Голови Фонду державного майна УкраїниС. Ю. Лєдомська


ЗавантажитиДодаток