A A A K K K

Про затвердження форми плану приватизації об'єкта аукціону, заяв про участь в аукціоні

№ 1053 від 26 червня 2007 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

27.06.07м. Київ1053

Про затвердження форми плану приватизації об'єкта аукціону, заяв про участь в аукціоні

З метою організації виконання вимог Земельного кодексу України, Закону України "Про приватизацію державного майна", та Порядку продажу у 2007 році земельних ділянок державної власності, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2007 р. № 710

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити:

1.1. Форму плану приватизації об'єкта аукціону для відкритого акціонерного товариства (додаток 1).

1.2. Форму плану приватизації об'єкта аукціону для цілісного майнового комплексу, будівлі, споруди, об'єкта незавершеного будівництва (додаток 2).

1.3. Форму заяви про участь в аукціоні (конкурсі з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону) з продажу земельної ділянки разом з пакетом акцій ВАТ (додаток 3).

1.4. Форму заяви про участь в аукціоні з продажу земельної ділянки разом з цілісним майновим комплексом, будівлею, спорудою, об'єкта незавершеного будівництва (додаток 4).

2. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України, засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю (Ю.Бордюгов) у п'ятиденний строк з дня реєстрації цього наказу забезпечити його розміщення на веб-сайті Фонду державного майна України.

3. Управлінню офіційних друкованих видань (Н.Путівська) забезпечувати опублікування цього наказу у додатку до Державного інформаційного бюлетеня "Про приватизацію" - газеті "Відомості приватизації".

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду Д. Парфененка.

В.о. Голови ФондуА.Гриненко


Завантажити Додатки