A A A K K K

Про вилучення із статутного фонду Державної акціонерної компанії "Україна туристична" пакетів акцій відкритих акціонерних товариств

№ 17 від 15 січня 2008 р.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 16 січня 2008 р.Київ№ 17

Про вилучення із статутного фонду Державної акціонерної компанії "Україна туристична" пакетів акцій відкритих акціонерних товариств

Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Фонду державного майна вжити заходів до вилучення в установленому порядку із статутного фонду Державної акціонерної компанії "Україна туристична" пакетів акцій відкритих акціонерних товариств "Готельний комплекс "Братислава-Десна", правонаступником якого є відкрите акціонерне товариство "Готельний комплекс "Братислава", у розмірі 51 відсотка його статутного фонду, "Туристичний комплекс "Пролісок" у розмірі 81,02 відсотка його статутного фонду та "Генеральне агентство по туризму "Інтурс-Київ" у розмірі 93,89 відсотка його статутного фонду.

У зв’язку з цим у додатку 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 20 липня 1999 р. № 1290 "Про утворення Державної акціонерної компанії "Україна туристична" (Офіційний вісник України, 1999 р., № 29, ст. 1487) позиції другу, третю і п’яту виключити.

2. Міністерству культури і туризму разом з Фондом державного майна вжити у разі потреби заходів для внесення відповідних змін до Статуту Державної акціонерної компанії "Україна туристична".

3. Фонду державного майна забезпечити в установленому порядку продаж вилучених згідно з пунктом 1 цієї постанови пакетів акцій відкритих акціонерних товариств "Готельний комплекс "Братислава" і "Туристичний комплекс "Пролісок" разом із земельними ділянками, на яких вони розташовані, за конкурсом з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону.

Прем’єр-міністр УкраїниЮ. ТИМОШЕНКО