A A A K K K

№ 670

№ 670 від 28 квітня 2011 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

29.04.2011Київ№ 670

З метою реалізації вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації" від 13.01.2011 № 2939-VI, що набуває чинності 09.05.2011, забезпечення прозорості та відкритості Фонду державного майна України (далі - Фонд) і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок розгляду запитів на інформацію, які надходять на адресу Фонду державного майна України, що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів забезпечити неухильне виконання Порядку.

3. Посадовою особою у Фонді, яка відповідає за організацію роботи з розгляду запитів на інформацію, визначити заступника Голови Фонду, який керує напрямком роботи Фонду, пов'язаним зі зв'язками з громадськістю.

4. В Департаменті взаємодії з Верховною Радою України та зв'язків з громадськістю утворити спеціальний структурний підрозділ, відповідальний за опрацювання, систематизацію, аналіз та контроль щодо задоволення запиту на інформацію та надання консультацій під час оформлення запиту. Посадовій особі, відповідальній за організацію роботи з розгляду запитів на інформацію, в 10-ти денний строк внести пропозиції Голові Фонду щодо організації виконання абзацу першого цього пункту.

5. Департаменту інформаційних технологій, моніторингу та прогнозування до 15.05.2011 створити електронну базу даних для реєстрації запитів на інформацію для використання її спеціальним структурним підрозділом.

6. Департаменту адміністративно господарської роботи обладнати кімнату 103, передбачену для роботи запитувачів з документами чи їх копіями, всіма необхідними технічними засобами для фотографування, копіювання, сканування, запису на будь-які носії інформації тощо.

7. Керівникам Регіональних відділень Фонду вжити заходів щодо розробки та введення в дію Порядку розгляду запитів на інформацію в регіональних відділеннях.

Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду, який керує напрямком роботи Фонду, пов'язаним зі зв'язками з громадськістю.

Голова ФондуО. Рябченко
Завантажити Додаток