A A A K K K

Про затвердження змін до Положення про порядок роботи та компетенцію комісії з проведення фінансово-економічного аналізу господарської діяльності ВАТ

№ 928 від 11 травня 2004 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

12.05.2004м. КиївN 928

Про затвердження змін до Положення про порядок роботи та компетенцію комісії з проведення фінансово-економічного аналізу господарської діяльності ВАТ

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 червня 2004 р. за N 767/9366

На виконання пунктів 13 та 18 розділу VII Основних концептуальних підходів до підвищення ефективності управління корпоративними правами держави, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2004 N 155, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити зміни до Положення про порядок роботи та компетенцію комісії з проведення фінансово-економічного аналізу господарської діяльності ВАТ, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 10.04.2000 N 745, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 09.06.2000 за N 342/4563 (далі - Положення), що додаються.

2. Департаменту з питань управління корпоративними правами держави у відкритих акціонерних товариствах забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Департаменту з питань управління корпоративними правами держави у відкритих акціонерних товариствах у десятиденний термін після державної реєстрації цього наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити опублікування змін до Положення у "Державному інформаційному бюлетені про приватизацію".

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду Є. Григоренка.

Голова ФондуМ. ЧЕЧЕТОВ

ЗАРЕЄСТРОВАНО
в Міністерстві юстиції України

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Фонду державного майна України
23 червня 2004 р. за N 767/9366
12.05.2004 N 928

Зміни до Положення про порядок роботи та компетенцію комісії з проведення
фінансово-економічного аналізу господарської діяльності ВАТ

Доповнити пункт 4.1 абзацами такого змісту:

"заслуховувати та аналізувати звіти відповідальних представників держави в органах управління ВАТ, голів та членів наглядових рад ВАТ щодо виконання ними обов'язків із здійснення управління корпоративними правами держави;

здійснювати оцінку діяльності відповідальних представників держави в органах управління ВАТ;

у разі виявлення негативних наслідків здійснення управління корпоративними правами держави Комісія надає керівнику органу, уповноваженому управляти корпоративними правами держави, пропозиції щодо здійснення заходів щодо підвищення ефективності управління державними корпоративними правами".

Директор Департаменту з питань управління корпоративними правами держави у ВАТА. ГУДЗЬ