A A A K K K

Про реалізацію положень Плану заходів щодо ефективного використання щорічних зборів акціонерів (учасників) господарських товариств на 2004 рік

№ 249 від 8 травня 2004 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

09/02/2004N 249

Про реалізацію положень Плану заходів щодо ефективного використання
щорічних зборів акціонерів (учасників) господарських товариств на 2004 рік

    Відповідно до Плану заходів щодо підвищення ефективності управління корпоративними правами держави, схвалених Рішенням колегії Фонду державного майна України від 24.07.03 N7/1

НАКАЗУЮ:


    1. Працівникам Фонду державного майна України та його регіональних відділень забезпечити якісне проведення зборів акціонерів господарських товариств з державною часткою, використати їх можливість для підвищення впливу держави як власника на ефективну роботу підприємств.

    2. Затвердити План заходів щодо ефективного використання щорічних зборів акціонерів (учасників) господарських товариств на 2004 рік (додаються).

    3. Керівникам структурних підрозділів, відповідальним представникам держави в органах управління господарських товариств забезпечити своєчасне та в повному обсязі виконання Заходів, затверджених цим наказом.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Голови Фонду державного майна України Є. Григоренка.

Голова ФондуМ. Чечетов


ЗавантажитиПлан заходів щодо підготовки та проведення у 2004 році зборів акціонерів (учасників) господарських товариств