A A A K K K

Про внесення змін у додаток до наказу Фонду державного майна України від 05.08.2019 № 786 «Про реорганізацію регіональних відділень Фонду державного майна України»

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

          10.09.2019                                  Київ                               №  899

 

Про внесення змін у додаток до наказу
Фонду державного майна України
від 05.08.2019 № 786 «Про реорганізацію
регіональних відділень Фонду
державного майна України»

 

 

           Відповідно до Закону України «Про Фонд державного майна України»та враховуючи лист Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях  від 09.09.2019  № 46-05-05,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Внести зміни у додаток до наказу Фонду державного майна України  від 05.08.2019 № 786 «Про реорганізацію регіональних відділень Фонду державного майна України», виклавши його у новій редакції, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України від 08.08.2019 № 799 «Про внесення змін у додаток до наказу Фонду державного майна України від 05.08.2019 № 786 «Про реорганізацію регіональних відділень Фонду державного майна України».

 

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

 

В. о. Голови Фонду                                                              Віталій ТРУБАРОВ  

 

 

 

 

                                                          

                                                                     Додаток  до наказу

                                                                   Фонду державного майна України

                                                                     від 05.08.2019 № 786

                                                                     (у редакції наказу Фонду державного

                                                                     майна України) від 10.09.2019899

                                                                                

ПЕРЕЛІК
утворених комісій з реорганізації регіональних
відділень Фонду державного майна
України

1.     Комісія з реорганізації Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській області, призначити Головою комісії з реорганізації –Лазурка Дениса Сергійовича, начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

2.     Комісія з реорганізації Регіонального відділення Фонду державного майна України по Черкаській області, призначити Головою комісії з  реорганізації  – Плаху Віктора Володимировича, заступника начальника регіонального відділення – начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області Регіонального відділення Фонду державного майна України  по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

3.     Комісія з реорганізації Регіонального відділення Фонду державного майна Українипо Чернігівській області, призначити Головою комісії з реорганізації –Йовенка Валерія Івановича, заступника начальника регіонального відділення – начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернігівській області Регіонального відділення Фонду державного майна України  по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.