A A A K K K

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467»

Повідомлення про оприлюднення
проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467»

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467» розроблено з метою приведення постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 «Про затвердження Положення про Єдиний реєстр об’єктів державної власності» у відповідність із Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації діяльності Фонду державного майна України, вдосконалення управління державним майном та підвищення ефективності санкційної політики»(далі – Закон).

Відповідно до пункту 4 Прикінцевих та перехідних положень Закону Кабінет Міністрів України має привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом, а також пункту 2.4.3.1.2 Заходів з виконання Державноїантикорупційноїпрограмина 2023 – 2025 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів Українивід 04 березня 2023 р. № 220 визначено розроблення проєктів нормативно-правових актів (змін до актів), спрямованих на реалізацію положень прийнятого Закону.

Прийняття проєкту постанови забезпечить унормування чітких організаційних та технічних заходів щодо функціонування Єдиного реєстру об’єктів державної власності, а також врегулювання питання наповнення Реєстру за участю суб'єктів управління об'єктами державної власності актуальними та в повному обсязі даними щодо активів держави. 

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови надсилайтена адресу: 01133, м. Київ,
вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент ведення реєстрів та послуг. Адреса електронної пошти: (e-mail: tetiana.karpiuk@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

 

Проєкт постанови

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Звіт