A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу ФДМУ Про затвердження Змін до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з              22.03.2017 – 22.04.2017 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни» розроблено з метою вдосконалення процедури проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни, тавстановлення більш чіткого механізму організації і проведення такого продажу.

Зауваження та пропозиції до проекту зазначеного наказу Фонду державного майна України просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул.Генерала Алмазова, 18/9, Управління продажу об’єктів малої приватизації Департаменту приватизації Фонду державного майна України. Адреса електронної пошти (e-mail)  saler@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

            Начальник Управління                                                      Т. Буртняк

 

Проект наказу

Зміни до порядку

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу