A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2003 р. № 1440 і від 21 серпня 2014 р. № 358»

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2003 р. № 1440 і  від 21 серпня 2014 р. № 358»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України доопрацьованого проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до  постанов Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2003 р. № 1440 і  від 21 серпня 2014 р. № 358» (далі – Проект)» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект розроблений з метою підвищення якості робіт з проведення оцінки у випадках, передбачених Податковим кодексом України, запровадження механізму проведення Фондом державного майна України моніторингу процесів ціноутворення на об’єкти оцінки та за його результатами, а також у разі отримання скарги, запиту заінтересованої особи, здійснення витребування звітів про оцінку майна з метою забезпечення їх рецензування. Це стимулюватиме суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання відображати в звітах про оцінку майна реальні вартості об’єктів оцінки, що складені для цілей оподаткування.

Зауваження та пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м.Київ 01133, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: olga2606@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого Проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до Проекту прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Проект Постанови КМУ

Проект Змін

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу