A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу фДМУ «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України»

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Фонду державного майна
України
«Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів
Фонду державного майна України»

 

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення на офіційному  веб-сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України» (далі - проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

          Проект наказу розроблено з метою приведення у відповідність до вимог Закону України від 23 березня 2017 р. № 1982-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами - підприємцями» нормативно-правових актів Фонду державного майна України, а саме:

          - Порядку проведення пільгового продажу акцій акціонерних товариств, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 03 липня 2000 р. № 1368 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 липня 2000 р. за № 428/4649 (із змінами);

          - Порядку проведення додаткового продажу акцій акціонерних товариствза номінальною вартістю, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 29 липня 2008 р. № 878 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 серпня 2008 р. за № 783/15474 (із змінами).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу Фонду державного майна України: вул. Генерала Алмазова, 18/9,
м. Київ, 01133, та на електронну адресу:lido@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту наказу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу:
вул. Арсенальна, 9/11,
м. Київ, 01011. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Проект наказу

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу