A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності»

Повідомлення
про оприлюднення проекту
наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 03 липня 2017 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект Закону України розроблено з метою зняття перешкоди для оренди державного майна нерезидентами та ліцензіатами, та запровадить додатковий запобіжник з метою недопущення до користування державним майном суб’єктів, щодо яких застосовано санкції.

Зауваження та пропозиції до проекту просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент орендних відносин. Адреса електронної пошти:(e-mail: nazariyz@spfu.gov.ua).

 Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проект наказу

Зміни

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу