A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу ФДМУ та Адміністрації Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України «Про затвердження Порядку авторизації електронних майданчиків»

Повідомлення про оприлюднення
про затвердження Порядку авторизації електронних майданчиків

 

Фонд державного майна України відповідно до вимог  статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою отримання зауважень і пропозицій оголошує про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України та Адміністрації Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України «Про затвердження Порядку авторизації електронних майданчиків»  (далі – Проект) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу на офіційному сайті Фонду державного майна України http://www.spfu.gov.ua/.

Метою прийняття Проекта є запровадження процедури авторизації електронних майданчиків, що включає вимоги до операторів електронних майданчиків, умови підключення авторизованих електронних майданчиків до Єдиної бази даних звітів про оцінку майна та їх відключення від неї.

Зауваження та пропозиції до Проекта надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення за адресою: Фонд державного майна України, Департамент моніторингу, прогнозування та інформаційних технологій, вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, e-mail: vega@spfu.gov.ua

 

Проект наказу

 Порядок авторизації електронних майданчиків

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу