A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна»

Проєкт наказу Фондудержавного майна України «Про внесення змін до Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна» було розроблено з метою вдосконалення процедури надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна. 

Проєкт наказу було розроблено з огляду на досвід Фонду державного майна Україниу реалізації положень чинного Порядку надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна», затвердженого наказом Фонду від 18 серпня 2022 року № 910.

Прийняття проєкту наказу сприятиме збереженню та оновленню належних державі об’єктів.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент оренди та розпорядження державним майном.
Адреса електронної пошти: (e-mail: v.kiiashko@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проєкт наказу Фондудержавного майна України «Провнесеннязмін до Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна»

Порядок надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна

Пояснювальна записка 
до проєкту наказу Фонду державного майнаУкраїни «Провнесення змін до  Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна»

Аналіз регуляторного впливу проєкту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна»