A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови  Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку підтвердження передачі державного майна до статутного капіталу акціонерних, господарських товариств, утворених у процесі приватизації (корпоратизаці

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови  Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку підтвердження передачі державного майна до статутного капіталу акціонерних, господарських товариств, утворених у процесі приватизації (корпоратизації)»​​​

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення з 14 вересня 2015 року на сайті Фонду державного майна України з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку підтвердження передачі державного майна до статутного капіталу акціонерних, господарських товариств, утворених у процесі приватизації (корпоратизації)».

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку підтвердження передачі державного майна до статутного капіталу акціонерних, господарських товариств, утворених у процесі приватизації (корпоратизації)» розроблений Фондом державного майна України відповідно до пунктів 1, 3 § 42 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 р. № 950.  

Проектом регуляторного акта передбачається забезпечення єдиного підходу до оформлення передачі об'єктів нерухомого майна до статутних фондів акціонерних, господарських товариств, створених у процесі приватизації (корпоратизації).

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент конкурентних продажів об’єктів приватизації, Управління реформування власності.

Адреса електронної пошти: richard@spfu.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua 

Зауваження та пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку підтвердження передачі державного майна до статутного капіталу акціонерних, господарських товариств, утворених у процесі приватизації (корпоратизації)» від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

      

Директор  Департаменту
конкурентних продажів

об’єктів приватизації                                                        Я. Берназюк



Проект Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку підтвердження передачі державного майна до статутного капіталу акціонерних, господарських товариств, утворених у процесі приватизації (корпоратизації)"


Пояснювальна записка до проекту Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку підтвердження передачі державного майна до статутного капіталу акціонерних, господарських товариств, утворених в процесі приватизації (корпоратизації)"

Аналіз регуляторного впливу проекту Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження порядку підтвердження передачі державного майна до статутного капіталу акціонерних, господарських товариств, утворених в процесі приватизації (корпоратизації)"