A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про втрату чинності наказом Фонду державного майна України від 09 січня 1998 року № 19»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про втрату чинності наказом Фонду державного майна України від 09 січня 1998 року № 19»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про втрату чинності наказом Фонду державного майна України від 09 січня 1998 року № 19» (далі – проект наказу), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу розроблений з метою недопущення порушення вимог законодавства з питань державної реєстрації нормативно - правових актів України та з метою приведення нормативно-правового акта Фонду державного майна України у відповідність до законодавства.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м.Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: anna@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Заступник начальника Управління з
питань оціночної діяльності                                             С. Булгакова


Про втрату чинності наказом Фонду державного майна України від 09 січня 1998 року № 19

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про втрату чинності наказом Фонду державного майна України від 09 січня 1998 року № 19»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про втрату чинності наказом Фонду державного майна України від 09 січня 1998 року № 19»