A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 21 серпня 1993 року № 353»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 21 серпня 1993 року № 353»


Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://www.spfu.gov.ua/spfu.gov.ua/default.aspx) проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 21 серпня 1993 року № 353» (далі – проект наказу) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Проект наказу розроблений з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із вимогами чинного законодавства України.

Необхідність визнання таким, що втратив чинність наказу Фонду державного майна України від 21 серпня 1993 року № 353 «Про затвердження Порядку застосування підприємствами, що приватизуються, індексації основних фондів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 вересня 1993 року за № 124, зумовлена втратою чинності постановою Кабінету Міністрів України від 03 серпня 1993 року № 598 «Про проведення індексації основних фондів у народному господарстві України», відповідно до якої цей Порядок був розроблений.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо протягом одного місяця від дати його оприлюднення надсилати до Фонду державного майна України в паперовому вигляді на адресу: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: pvv@spfu.gov.ua.

 

Заступник начальника Управління –
начальник відділу                                                    П. Салімонович         



Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 21 серпня 1993 року № 353

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 21 серпня 1993 року № 353»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 21 серпня 1993 року № 353”