A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 08 листопада 2005 року № 2946»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 08 листопада 2005 року № 2946»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 15.05.2013 на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність,  наказу Фонду державного майна України від 08 листопада 2005 року № 2946» (далі - Наказ), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект Наказу розроблений з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із вимогами чинного законодавства.

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: zvaspfu@spfu.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Начальник Управління
фінансового  аналізу  та
відновлення платоспроможності                                В. Кальніченко


Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 08 листопада 2005 року № 2946

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 08 листопада 2005 року № 2946»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 08 листопада 2005 року № 2946»