A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна"

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна"

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з ___ червня 2011 року на сайті Фонду проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна" з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект постанови Кабінет Міністрів України "Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна" (далі - проект постанови), розроблений з метою виконання вимог Закону України "Про оренду державного та комунального майна" в редакції Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин" від 21.04.2011 № 3269-VІ та на виконання Плану організації заходів щодо виконання Закону України від 21 квітня 2011 р. № 3269-IV "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин", схваленого 6 червня 2011 року (протокол № 39, доручення від 07.06.2011 № 25860/1/1-11).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти afrodita@spfu.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики - Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва на адресу 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти mail@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту постанови прийматимуться Фондом державного майна України впродовж місяця з дня оприлюднення. 


Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна"

Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна"

Аналіз регуляторного впливу проекту постанови Кабінет Міністрів України "Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна"