A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про перелік документів, які є вихідними даними для проведення незалежної оцінки майна»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про перелік документів, які є вихідними даними для проведення незалежної оцінки майна»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 07.12.2015 на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про перелік документів, які є вихідними даними для проведення незалежної оцінки майна» (далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект розроблений відповідно до Методики оцінки майна, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня
2003 року № 1891, з метою забезпечення мінімального обсягу вихідних даних, необхідних для проведення незалежної оцінки, яка проводиться для цілей приватизації (корпоратизації), для утворення державних холдингових компаній, державних керуючих холдингових компаній, а також у випадках визначення розміру компенсації органу приватизації вартості акцій (часток, паїв) у разі неможливості їх отримання і визначення розміру збитків, що призвели до завдання майнової шкоди державі в особі органу приватизації.

        Зауваження та пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: olga2606@spfu.gov.ua.

        Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого Проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до Проекту прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Директор Департаменту оцінки
майна, майнових прав та
професійної оціночної діяльності                                                                                                                                         Н. Кравцова

Проект наказу Фонду державного майна України «Про перелік документів, які є вихідними даними для проведення незалежної оцінки майна»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про перелік документів, які є вихідними даними для проведення незалежної оцінки майна»

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про перелік документів, які є вихідними даними для проведення незалежної оцінки майна»