A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Провнесення змін у додаток 1 Положення про продаж єдиних майнових комплексів державних підприємств, які за класифікацією об’єктів приватизації віднесені до груп В, Г»

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України
«Про
внесення змін у додаток 1 Положення про продаж єдиних майнових
комплексів державних підприємств, які за класифікацією об’єктів приватизації віднесені до груп В, Г»

 

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 04 липня 2016 року на веб-сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін у додаток 1 до Положення про продаж єдиних майнових комплексів державних підприємств, які за класифікацією об’єктів приватизації віднесені до груп В, Г», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін у додаток 1 до Положення про продаж єдиних майнових комплексів державних підприємств, які за класифікацією об’єктів приватизації віднесені до груп В, Г» розроблено  відповідно до частини третьої статті 8 Закону України «Про приватизацію державного майна», а також з метою приведення у відповідність до вимог законодавства України.

Зауваження та пропозиції до проекту зазначеного наказу Фонду просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ-133, вул. Кутузова, 18/9, Управління продажу об’єктів малої приватизації Департаменту приватизації Фонду державного майна України. Адреса електронної пошти (e-mail): viki@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

 

Директор Департаменту                                                 В.Герц

 

 

Проект Наказу

Додаток

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу